Hänt väldigt mycket !

Det har hänt väldigt mycket!
 
*Jag, Patrik, Pernilla och Henke firade nyår på Disneyland, Paris <3 Vi hade 2 underbara nätter och 3 fantastiska dagar inne på Disneyland :) Det fanns så otroligt mycket att se, både där och på Walt Disney Studios. Nyårsshowen var helt otrolig, som man inte kan förklara, bara rekomendera! Saknar denna mysiga atmosfär med alla fina butiker. Sparandet är i fullt gång, för tillbaka dit ska jag ! :) 
 
  
 
*20 januari var vi på ultraljud och fick veta att vi väntade en liten flicka ! :) Känslan att få se sitt barn röra sig i magen är helt obeskrivlig <3    
 
 
*Jag, Linda och Lina var på Elins babyshower i februari. Det va väldigt roligt att äntligen få se hur Elin och Chris har det i Oslo :) På Babyshowern bjöds det på god fika och vi lekte lekar och hade frågesport :) Vi träffade Elins norska vänner och hade det väldigt trevligt. Elins mamma Monica höll ett så fint tal <3 Temat var såklart blått, då Elin väntade en liten gutt <3 Det blev en speciell kväll som jag kommer minnas länge.
 
 
*16 mars föder Elin lille Cornelis Nicolai <3   Blev helt tårögs när Elin skickade bild på lille Cornelis <3
 
*17 April skulle jag hem till Linda för lite tjejmys, det va vad jag trodde :P Överaskades med en babyshower <3 När jag kom satt Linda, Cassandra, Elin, Cornelis, Sofia, Lina, Jenzan, Julia och Thina där, fint klädda i rosa :)
Dom hade fixat med god fika, sen lekte vi lekar och gissade vi när jag skulle föda och hur stor hon skulle vara. 
Har verkligen världens bästa vänner! <3 
 
*29 Maj föds Sofias och Joakims lille prins, Ellion <3 
 
 
 
*24 Juni föds våran prinsessa <3 Efter att ha gått över 11 dagar och har en känsla att jag snart spricker, vaknar jag vid 5 tiden på morgonen av att jag har värkar. På förlossningen gick det fort...klockan 9 föds världens finaste flicka <3 Isabella  
 
 
*27 Juni Träffar Pontus och Alexander, Isabella för första gången och det är syskonkärlek vid första ögonkast <3
 
 
Detta är lite av vad som hänt det senaste :) <3