Helgen

I fredags körde jag Patrik och hans kompis till Gbg, så jag och Emilia passade på att springa in på Ikea en sväng :) hittar alltid något roligt. 
Fick tag på ett ursött kakfat på lång fot och med ett lock till. I looooove it! Vi passade även på att fika, sötsugna som vi va :) 

Helgen har varit lugn. Bara myst med mina underbara ❤️ Pontus fick bestämma mat så blev tacos i lördags :) Alex bestämde mys, så då blev det godis och chips :) 

Fick upp lite julgardiner och pynt i söndags! :) vet att det är tidigt, men hinner inte innan 1a advent :P 

Pöss 

Frulle :)

Testar att blogga ifrån mobilen :) har lämnat kidsen i skolan och varit på Coop och handlat frulle. 
Äter oftast inte frukost men måste idag då jag ska till mvc och lämna blod 😒  

Idag ska jag agera chaufför åt Patrik och hans kompis som ska på whiskeyprovning i Gbg. Blir att jag och lillasyster E smiter in på Ikea sålänge :) 

Pöss

Gör om gör rätt..

Det va riktigt skönt att rensa bort all skit man skrivit innan under åren :) Ser fram emot att börja om på nytt med bloggandet, gör om gör rätt ! Tanken är mest att det är så skönt att skriva av sig ibland. 
 
Jag har så mycket att se fram emot nu framöver! :) Det är snart dax att julpynta och allt mys vad det medför, som pyssel med kidsen...Lagon till jul hoppas jag att min guldiga iphone 5s kommer... Jag, Patrik, Pillan och Henke drar till Paris över nyår! till disneyland!! :D räknar dagarna ;) sen efter nyår är det dax för ultraljud! :) 
 
Kan därför säga att jag är rätt nöjd med livet, jag har underbara barn, världens bästa pojkvän och sjukt goa vänner ! <3
 
Pöss